Om oss

Trond Strømdahl

Jeg er utdannet adjunkt og spesialpedagog. Etter å ha fullført lærerhøyskolen sammen med Lars Monsen, gikk vi Norge på langs i et år (1989/90), og vi produserte film i Alaska i 1999. Jeg har jobbet i skolen i 20 år, men har hele tiden hatt et brennende engasjement for villmarkslivet. Eventyrlysten har med jevne mellomrom dratt meg ut på nye turer i Alaska, Canada og Skandinavia, og jeg er stadig på farten med ulike villmarksforedrag. De siste to årene har jeg jobbet med friluftsliv for NRK som villmarkseksperten til Anne Rimmen i «Monsen på villspor».

Jeg har holdt over 400 foredrag om friluftsliv, og andre temaer. Jeg har også holdt over 100 kurs i friluftsliv for lærere, skoler og organisasjoner.

Sammen med Lars Monsen har jeg skrevet fem bøker, og skrev selv inspirasjonsboken «Veien til villmarka» for barn og ungdom.

Heidi Halvorsen

Til daglig leder jeg julemusikalen Putti Plutti Pott for Troll Production AS, hvor jeg blant annet tilrettelegger forestillinger og turné i 11 norske byer, holder og leder auditions, instruerer ca. 300 barn hvert år og spiller Nissemor i forestillingene rundt om i landet.

Min interesse for friluftsliv fikk jeg allerede som barn. Fotturer og skiturer med foreldre og besteforeldre, i hver ferie og mange helger, skapte en evig kjærlighet til naturen, opplevelsene og landet vårt.

Trond og min lidenskap for naturen, våre turer opplevd hver for oss og sammen, samt en overbevisning, iver og store ønske om å dele dette med deg/dere, har gitt liv til Villmarksveteranen.